Întrebări frecvente

Livrare • Retururi • Contactați-ne

Pot anula o comanda ? - Poti.

Dacă ne scrieți prin e-mail pentru a anula comanda, se poate întâmpla să nu fie anulată la timp, deci este necesar să urmați procedura de mai jos.

1. Deschideți e-mailul de confirmare pe care vi l-am trimis după plasarea comenzii. In partea de jos a mailul veti gasi butonul Anuleaza comanda, Modifica sau Comanda din nou.

Pentru anularea comenzii, faceți click pe butonul „Anuleaza comanda”.

Alte modalitati rapide de anulare a comenzilor : apeland numarul de telefon: 0758693928 sau contact direct pe chat pe site-ul nostru.
Oferim anulări imediate a comenzilor până la o limită de 24 de ore de la cumpărare - așa că dacă vă răzgândiți în acest timp - trimiteți-ne un mesaj și vă vom anula și rambursa integral, daca plata a fost efectuata cu cardul, imediat ce primim cererea dvs.

Cum returnez sau schimb un articol? - Garanția noastră.

Politica noastră de returnare durează 14 de zile începând doar când coletul nostru este livrat la adresa dumneavoastră.

Vom accepta orice returnare pentru toate articolele nedeteriorate în termen de 14 de zile pentru a garanta așteptările clienților și pentru a asigura satisfacția achizițiilor dumneavoastră.

Suntem încrezători că selecția noastră de produse premium vă va îndeplini sau depăși așteptările, dar dacă doriți să faceți o retur - vă rugăm să contactați echipa noastră de asistență la pagina Contactați-ne și vă vom răspunde cât mai curând posibil pentru a vă ajuta cu procesul.


Ce tipuri de plată acceptați? - Toate plățile standard.

Acceptăm toate plățile prin Visa si Mastercard.


Care sunt opțiunile dvs. de livrare? - Limitat de volum.

În prezent, putem oferi doar o singură opțiune de livrare standard. Vă rugăm să consultați pagina noastră de expediere pentru informații mai detaliate despre timpii de livrare în funcție de zonă.

Ce se întâmplă dacă articolul pe care l-am comandat ajunge rupt sau deteriorat?

Vom compensa dacă tu, în cazul în care o face. Avem mare grijă în selectarea producătorilor colecțiilor noastre organizate. Dacă descoperiți un defect sau defecțiune la articol, vă rugăm să ne contactați în primele 7 zile de la primirea articolului respectiv și vom rezolva acest lucru împreună cu dvs.

De unde expediezi?

În primul rând, livrăm din centrele de livrare din Statele Unite, Asia de Est și Europa de Vest. Dacă articolul pe care l-ați achiziționat nu este în stoc în locația dvs. cea mai apropiată, îl vom trimite direct de la liniile noastre de producție la aceleași perioade de livrare ca cele menționate în secțiunea noastră de expediere.


Produsele noastre sunt ambalate eficient de echipa noastră de experți în manipulare pentru a se asigura că ajung în stare perfectă, indiferent de cât de departe merg.

Aboneaza-te la newsletter